Levering

VERZENDKOSTEN

Voor binnenlandse zending bedragen de verzendkosten voor iedere bestelling € 4,50 indien het pakket binnen de limieten van de vervoerder DHL vallen . U krijgt dan een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij streven erna om het pakket binnen 24 uur bij u af te leveren. wanneer het om meerdere producten gaat, kan het zijn dat deze uit verschillende winkels komt en kost ons dit een dag om deze te bundelen.

Indien u een artikel retour stuurt komen de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

LEVERING

We streven er naar binnen 24 uur het pakket te leveren, mits er artikelen in een ander filiaal liggen. Dan is de streeftermijn 48 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan het zijn dat het artikel niet binnen de gewenste termijn geleverd wordt, LeuQ Fashionshop kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij zullen er alles aan doen om het pakket dan alsnog zsm bij u te leveren. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. Het kan voorkomen dat wanneer er een product besteld wordt dat deze op het zelfde moment in 1 van onze 2 filialen wordt verkocht. Wanneer dit voor komt zullen wij u dit per mail melden en u het verschuldigde bedrag z.s.m. crediteren. 
Afkoelingsperiode:
 Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. 

RETOUREN

U dient een retour ten alle tijden eerst aan te maken in uw klant account. Daar geeft u aan wat de reden voor retour is. U dient dit binnen 14 dagen na ontvangst te doen. Bij het terugsturen van het pakje dient het volledig ingevulde retourformulier mee te worden gestuurd. Voegt u een onjuist ingevuld, gedeeltelijk ingevuld of geen retourformulier bij, dan kunnen wij uw retourzendig helaas niet correct verwerken en kunnen wij deze dan ook niet in behandeling nemen. Controleert u dit alstublieft zorgvuldig.

Dit recht is niet van toepassing indien:

  1. de kleding gewassen of gedragen is
  2. u getracht heeft een gebrek te herstellen
  3. vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels

** Graag attenderen we u op het volgende:
Alle kledingstukken die zijn gedragen en/of gewassen kunnen niet retour worden gestuurd. Kledingstukken die zijn bewerkt met strasstenen, studs en/of andere opgenaaide bewerking kunnen nadrukkelijk na het dragen niet geretourneerd worden.

Wij vragen u dan ook de ontvangen artikelen goed te controleren op eventuele gebreken. Na verloop van de afkoelingsperiode kunnen wij geen uitzondering maken t.a.v. ruilen en/of retourneren.

U dient de retour te sturen artikelen samen met het retourformulier en kassabon, binnen 14 dagen bij ons retour aan te bieden.

Kassabon zit in de verzendzak bij de bestelde artikelen.