Verzendkosten en Retouren


Retourneren? Meld hier je retour aan
. Verder op de pagina kun je meer lezen over ons retourproces.

 

VERZENDKOSTEN

Voor binnenlandse zending bedragen de verzendkosten voor iedere bestelling € 4,50 indien het pakket binnen de limieten van de vervoerder DHL vallen . U krijgt dan een track en trace code waarmee u de bestelling kunt volgen. Wij streven erna om het pakket binnen 24 uur bij u af te leveren.

Indien u een artikel retour stuurt komen de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

LEVERING

We streven er naar binnen 24 uur het pakket te leveren, mits er artikelen elders liggen. Dan is de streeftermijn 48 uur. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kan het zijn dat het artikel niet binnen de gewenste termijn geleverd wordt, LeuQ Fashionshop kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Wij zullen er alles aan doen om het pakket dan alsnog zsm bij u te leveren. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail of per brief aan u meegedeeld worden. Het kan voorkomen dat wanneer er een product besteld wordt dat deze op het zelfde moment in ons filiaal wordt verkocht. Wanneer dit voor komt zullen wij u dit per mail melden en u het verschuldigde bedrag z.s.m. crediteren. 
Afkoelingsperiode:
 Na ontvangst van de door u bestelde artikelen, heeft u het recht de bestelde artikelen binnen 14 dagen na de verzenddatum, retour te zenden. 

RETOUREN

Een retour kunt u eenvoudig hier laten registreren. Daar geeft u aan wat de reden voor retour is. U dient dit binnen 14 dagen na ontvangst te doen. Bij het terugsturen van het pakje dient het volledig ingevulde retourformulier mee te worden gestuurd. Voegt u een onjuist ingevuld, gedeeltelijk ingevuld of geen retourformulier bij, dan kunnen wij uw retourzendig helaas niet correct verwerken en kunnen wij deze dan ook niet in behandeling nemen. Controleert u dit alstublieft zorgvuldig.

Dit recht is niet van toepassing indien:

  1. de kleding gewassen of gedragen is
  2. u getracht heeft een gebrek te herstellen
  3. vermissing van de originele verpakking/aanhechting van de labels

** Graag attenderen we u op het volgende:
Alle kledingstukken die zijn gedragen en/of gewassen kunnen niet retour worden gestuurd. Kledingstukken die zijn bewerkt met strasstenen, studs en/of andere opgenaaide bewerking kunnen nadrukkelijk na het dragen niet geretourneerd worden.

Wij vragen u dan ook de ontvangen artikelen goed te controleren op eventuele gebreken. Na verloop van de afkoelingsperiode kunnen wij geen uitzondering maken t.a.v. ruilen en/of retourneren.

U dient de retour te sturen artikelen samen met het retourformulier en kassabon, binnen 14 dagen bij ons retour aan te bieden.

Kassabon zit in de verzendzak bij de bestelde artikelen.

Het retourformulier ontvangt u in de orderbevestigingsmail of kunt u hier downloaden:

RETOURFORMULIER

De verzendkosten van de retourzending komen voor uw rekening. Wij moeten administratiekosten van minimaal 30% van het aankoopbedrag in rekening brengen voor retourzending die na het verlopen van het retourtermijn alsnog bij ons binnenkomen of een retourzending die niet voldoende is gefrankeerd. Retouren die later dan 1 maand, na verzenddatum ontvangen worden niet in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw retourzending zullen wij de retour binnen 3 dagen afhandelen. Voor het niet-afgeprijsde(*) artikel zal het betaalde bedrag voor dat artikel (verminderd met actiekortingen indien van toepassing)  binnen 5 werkdagen teruggestort worden op het door u opgegeven bank/giro nummer. Voor afgeprijsde (*)

(*) Artikelen die zijn gekocht tijdens de speciale actie periode worden als "afgeprijsd" beschouwd. En afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

U bent zelf verantwoordelijk voor de retouren. Leuq.nl vraagt u daarom om altijd uw retour altijd te verzenden met een track en trace code, deze kunt u ook krijgen indien u het pakket verstuurd via brievenbus pakket. U dient dit te doen bij het postkantoor. Mocht het artikel zonder track en trace code teruggestuurd worden dan stelt LEUQ FASHIONSHOP zich niet aansprakelijk voor vermissing van het pakket.

Bij retourneren graag kassabon met het ingevuld retourformulier terug zenden naar onderstaand adres:

LeuQ Fashionshop
Ketelhavenplein 2
5045 NE  Tilburg